Interieurstylisten en styling

Interieurstylisten

Stylisten voor je huis

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een stylist of styliste voor hun interieur. Vaak kom je er zelf niet meer uit, en wil je graag deskundig advies. Er zijn tegenwoordig veel mensen die je interieurtips kunnen geven wat betreft kleur styling verbouwing, en die ook een realistisch beeld kunnen maken aan de hand van een 3D voorbeeld. Ook voor woningen die al lang te koop staan wordt vaak een stylist ingeschakeld. Op zoek naar stylisten voor je woonadvies en interieur? Of omdat je voor je interieur of huis een totale metamorfose wil. De beste interieur tips en interieurstyliste hebben we al voor je gevonden.

Meer onderwerpen

Stylist

Interieurstylisten

In-Styl

In-Styl interieur en styling is een innovatief, jong en eigenzinnig ontwerp- en adviesbureau op het gebied van interieur en styling. Ze hebben diverse particulieren op weg geholpen naar hun droominterieur. Bent u ook op zoek naar net die extra sfeer? Bent u uitgekeken op uw huidige interieur en wilt u eens iets anders? Dan bent u bij In-Styl aan het juiste adres

Moodstyling

Interieurstyling in je woning?
Omdat je je meubels met zorg hebt uitgezocht en hebt verzameld, maar je vindt dat het toch niet die sfeer heeft die je in je hoofd had en die je altijd in woonmagazines en op tv ziet.

B Interieurdesign

Vaak weet je wel ongeveer wat je woonwensen zijn, maar de juiste kleur en interieurstyling te kiezen voor je huis, dat is meestal lastig. En nieuwe spullen aanschaffen kan natuurlijk, maar met het kiezen voor wat kleine toevoegingen of aanpassingen, kom je snel al een heel eind en houd je de kosten beperkt.BE-Interiordesign helpt je daar graag bij. Met een paar eenvoudige aanpassingen, door middel van kleur en accessoires.

Anita van Gorkum

U wilt het interieur een andere kleur te geven. U hebt een huis gekocht. U besluit uw woonplek in te richten naar uw lifestyle. Maar wat zijn de trends? Hoe stemt u meubels, vloerbedekking, gordijnen en accessoires af? Een advies van Anita van Gorkum helpt u snel en goed.

 

 

interieurstyling

Interieurstyling

Styling en Co

Interieur styling is hot!! Vroeger waren interieur stylistes alleen weggelegd voor de adel en koningshuizen maar gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. U komt stylistes overal tegen. Elk woonblad, woonwinkel en/of woonprogramma maakt gebruik van stylistes. De styliste zorgt ervoor dat de juiste sfeer wordt neergezet aan de hand van de wensen van zijn of haar opdrachtgever.

In2style

ontwerpt en realiseert interieurs voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor de balans in persoonlijkheid, functionaliteit en stijl en maken van elke ruimte een optimale plek om te wonen of te werken. Een interieuradvies is mogelijk voor elke ruimte, van restylen, een kleine of grote verbouwing tot complete nieuwbouw.

Stijlburo SPOT

Biedt creatieve ideeën voor uw interieur waar u zelf niet de juiste oplossingen voor heeft kunnen vinden. Met het advies kunt u gemakkelijk en snel keuzes maken die precies in uw interieur passen. Dit voorkomt miskopen en bespaart u veel tijd.

Accent in huis

Er is niets zo persoonlijk als wonen. Een plek waar je thuis komt. Waar even niets moet, maar alles mag. Een plek creëren waar u zich thuis voelt is echter niet altijd even gemakkelijk. Accent in Huis helpt u hierbij. Door restyling van uw interieur maken we samen van uw huis een thuis. Een plek om tot rust te komen of juist inspiratie te krijgen.

 

cursus interieurstylist

Cursus interieurstylist

Libelle academy cursus interieurstyling

Nieuwe plannen, nieuwe inrichting
Bent u uitgekeken op de inrichting van uw huis? Dan is het tijd voor verandering! Deze cursus leert u van alles over woonstyling. Zo voelt uw huis straks nog meer als een thuis. Hier leert u hoe u uw eigen woning een make-over kan geven zonder al te ingrijpende en dure veranderingen. En wie weet, krijgt u straks niet alleen veel complimenten, maar geeft u ook advies aan anderen.

Cursus Interieurstyling LOI

Vind je het heerlijk om met interieur bezig te zijn en wil je alles te weten komen over kleuren, stijlen, sferen en trends? Dan is de korte en creatieve hobbycursus Interieurstyling écht iets voor jou! Tijdens de cursus leer je precies waar je op moet letten bij het indelen van een ruimte: van meubels en materialen tot aan verlichting en kleuren! Ook interieurgeschiedenis komt aan bod. Interieuren uit de vorige eeuw worden besproken.

NTI cursus Interieurstylist

Binnen een jaar bent u uitgegroeid tot interieurstylist met de opleiding Interieurstyling!Wilt u elk interieur kunnen verfraaien? Met de populaire NTI-opleiding Interieurstyling bent u binnen een jaar uitgegroeid tot een professionele interieurstylist! U kunt trends signaleren en toepassen, u hebt materialenkennis en verstand van het toepassen van kleuren en kunst in een interieur. Verder kunt u een stylingplan opstellen voor een schitterende interieur styling.. Helemaal passend bij de gebruiker van de ruimte. Na afloop van de opleiding Interieurstyling kunt u als zelfstandig ondernemer of in vast dienstverband als interieurstylist werken.